robert passaro

MOGELIJKHEDEN

De naam Multichauffeur.nl is ontstaan doordat ik al mijn rijbewijzen bezit. Naast al deze rijbewijzen bezit ik ook de benodigde NIWO vergunning. Zonder deze vergunning mag een zzp-er zich NIET verhuren. Multichauffeur.nl voldoet WEL aan deze eis!

Dit geldt uitsluitend voor het beroepsgoederenvervoer. Heeft u bijvoorbeeld een groothandel met een eigen vrachtwagen, geldt deze vergunningseis niet en bent u vrij om er een zzp-er op te laten rijden.

Ik mag dus op veel voertuigen rijden zoals vrachtwagens (trekker-oplegger of bakwagen met/zonder aanhanger/wipkar) alsmede een touringcar met/ zonder aanhanger.

Maar er is meer mogelijk. Als Multichauffeur.nl is het een must om een heftruck certificaat te hebben. Ik werk ook veel voor op en overslagbedrijven waar dit certificaat een vereiste is. Voor een van deze bedrijven heb ik ook een Shovel certificaat (18 tons) behaald. Ook het werk met een kooi-aap (meeneemheftruck) zijn werkzaamheden welke ik beheers.

Ik doe veel werkzaamheden op beurzen zoals de Rai Amsterdam. Hier komt het echte rij werk bij kijken. Denk maar aan het plaatsen van machines die exact op een bepaalde plek moeten staan(centimeter nauwkeurig), maar ook het plaatsen van dure boten en sloepen op de Hiswa behoort tot mijn expertise. In het fotoboek krijgt u een goede impressie van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Kortom, en berg aan ervaring.

VRAGEN?

Hebt u vragen of wilt u contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken? Neem gerust contact met me op.

Contact